Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Majitelé lodí pravidla v kraji dodržují, potvrdila policejní akce na Rozkoši

Vodní plocha přehradní nádrže Rozkoš, často označovaná jako Východočeské moře, se stala dějištěm pravidelné víkendové kontroly. Policisté společně s úředníky Státní plavební správy dohlíželi na bezpečnost rekreantů a dodržování pravidel na vodě.

Akce potvrdila, že návštěvníci Rozkoše jsou si vědomi nutnosti dodržování bezpečnostních předpisů. „Kontrolovaní majitelé plavidel i jezdci na vodních skútrech měli všechny potřebné dokumenty a vůdčí listy. Ani rychlí wake boardisté či paddle boardisté nebyli přehlédnuti,“ uvedla na webu policie mluvčí Eva Prachařová.

Hlídka na policejním člunu, která běžně hlídá jak na břehu, tak na hladině, mohla být s výsledky víkendové kontroly spokojená. Nebylo zaznamenáno žádné porušení pravidel, což svědčí o vzorovém chování návštěvníků.

Jako poděkování za bezpečné chování rozdávala policie v rámci akce "Bezpečně u vody" nealkoholické pivo a jednorázové alkohol testery, které doplnila o bezpečnostní rady a doporučení pro všechny "námořníky" na Rozkoši.

Ohodnoť článek

Foto se svolením Policie ČR

Štítky vodní nádrž Rozkoš, Východní Čechy, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitelé lodí pravidla v kraji dodržují, potvrdila policejní akce na Rozkoši  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.