Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Příjemné víkendové teploty budou hradeckém kraji vykoupené deštěm a bouřkami

Víkend přinese proměnlivé počasí s občasnými srážkami, ale teploty se budou držet na příjemných hodnotách. Při plánování venkovního programu je dobré být připraven. Překvapením totiž nebudou ani bouřky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji zataženo nebo oblačno. Přidají se dešťové přeháňky nebo déšť. Na některých místech to mohou být dokonce bouřky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 14 do 17 stupňů Celsia. Na horách kolem desítky,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák.  

Sobota bude většinou oblačná. Přeháňky už nebudou tak intenzivní a výslovně déšť se přidá jen ojediněle. Nejvyšší denní teploty se mají pohybovat od 18 do 22 stupňů Celsia.  

První polovina neděle nabídne polojasnou oblohu, během dne ojedinělé přeháňky. K večeru se mohou přidat dokonce i bouřky. I přesto se budou teploty držet relativně vysoko. Nejčastěji se dostaneme mezi 19 až 23 stupňů Celsia.  

Podobné počasí nás bude čekat i v následujícím týdnu. Průměrné denní teploty se sice budou pohybovat kolem 22 stupňů Celsia, ale ničím výjimečným nebudou přeháňky, déšť nebo dokonce bouřky.  

Ohodnoť článek

Foto AveCalvar | Pixabay

Štítky bouřka, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Příjemné víkendové teploty budou hradeckém kraji vykoupené deštěm a bouřkami  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.