Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Z počátku týdne nenaměříme více než deset stupňů. Oteplovat se začne na víkend

První polovina týdne bude v Královéhradeckém kraji relativně chladná. Rtuť teploměru se nedostane nad deset stupňů Celsia. Oteplovat se začne až ke konci týdne, kdy se můžou průměrné teploty dostat ke 20 stupňům.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno až polojasno. Místy se přidají slabé sněhové nebo dešťové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od pěti do osmi stupňů Celsia. V Krkonoších od mínus dvou k plus třem,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka.

Úterý bude zatažené, na většině území i s přeháňkami. Nejvyšší denní teploty od pěti do devíti stupňů. Velice podobně na tom bude i středa. „Čeká nás většinou zataženo s občasným deštěm,“ dodává Popelka. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat do sedmi stupňů.

V druhé polovině týdne se opět začne oteplovat a rtuť teploměru bude stoupat až ke 20 stupňům Celsia. Tam by se mají dostat někdy o víkendu. Od čtvrtka bychom se navíc mohli obejít bez dešťových přeháněk.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z počátku týdne nenaměříme více než deset stupňů. Oteplovat se začne na víkend  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.