Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Města na východě Čech připravují zápisy do základních škol. Konat se budou i on-line

Jednotlivá města v Královéhradeckém kraji připravují zápisy do prvních tříd základních škol. Například v Náchodě půjde děti do škol přihlásit pomocí elektronického formuláře on-line. Stejnou formu volí i Hradec Králové nebo například Trutnov.

Zápis do všech šesti základních škol v Náchodě se bude konat v pátek 4. a sobotu 5. dubna. „Přihlášky bude možné opět podávat pomocí elektronického formuláře, který naleznete také na webových stránkách příslušné školy, včetně aktuálních změn a pokynů,“ vysvětluje na webu města mluvčí Nina Adlof.  

Aby radnice rodičům ulehčila výběr základní školy, připravila speciální webovou stránku. Na ní se zájemci dozví základní informace. Kromě kontaktů a adresy i třeba fungování družin, informace o vzdělávacích programech, nadstandardních aktivitách školy nebo třeba konkrétní podmínky k přijetí dítěte.  

„Každá škola nabízí něco originálního, jedno však mají společné - kvalitní a zkušené pedagogické sbory, které jsou jistotou, že vaše děti budou v těch nejlepších rukou,“ vysvětluje mluvčí.  

Zápisy do základních škol připravují i další města v Královéhradeckém kraji. Například v Hradci Králové se počítá s tisícovkou zájemců. On-line zápis do škol se bude konat 25. března. Osobně budou rodiče přihlašovat své děti v pátek 12. dubna od 14:00 do 18:00 a v sobotu 13. dubna od 9:00 do 11:00.    

Ohodnoť článek

Foto ZŠ Pohůrecká

Štítky základní škola, Česko, Královéhradecký kraj, Náchod, Hradec Králové, webová stránka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Města na východě Čech připravují zápisy do základních škol. Konat se budou i on-line  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.