Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Lvi budou hlídat hradeckou tvrz, zbývají poslední volné vstupenky na stání

Hokejová horečka v Hradci Králové stoupá, už za pár hodin vypukne pod Bílou věží třetí bitva play off hokejové Tipsport extraligy. Hradečtí Lvi prohrávají v sérii s Pardubicemi 0:2 na zápasy, doma chtějí být ale stoprocentně úspěšní.

Hradečtí hokejisté byli v obou utkání v pardubické aréně blízko vítězství, ale vedení nedokázali udržet a série se za stavu 2:0 na zápasy pro Pardubice stěhuje na hradecký stadion. "Určitě nás to mrzí, ale nic není ztracené. Chceme být úspěšní a otočit sérii. Pardubice byly favorit série, ale ukázali jsme, že hokej umíme hrát a umíme konkurovat nejlepšímu týmu v soutěži. Musíme se vyvarovat vyloučení, jezdít, střílet a proměňovat přesilovky" má jasno hradecký Alex Tamáši. Na hradeckém stadionu se čeká fantastická kulisa. Dlouho dopředu byla vyprodaná místa na sezení. Dopoledne zbývalo lehce přes dvě stě míst na stání.

Třetí střetnutí čtvrtfinálové série startuje od 19:00. Pořadatelé opět připomínají, že do ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, nebo budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. 

Kdo přijede autem, může k parkování využít nedaleký parkovací dům RegioCentrum nebo okolní parkovací stání. Bezplatné parkování je možné u Univerzity Hradec Králové, konkrétně u budovy A v Hradecké ulici, která je vzdálena od ČPP Arény zhruba pět minut chůze. Fanouškům je k dispozici v době utkání A-týmu sto padesát míst, a to až do naplnění kapacity. Na parkovišti je možné ponechat vůz nejdříve šedesát minut před začátkem utkání, neprodleně po jeho konci je nutné parkoviště opustit.

Ohodnoť článek

Foto HCHK

Štítky HCHK, hokej, extraliga, play off, Hradec Králové, Pardubice, Lvi, Dynamo, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lvi budou hlídat hradeckou tvrz, zbývají poslední volné vstupenky na stání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.