Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

První čtvrtfinálové utkání extraligy okoření sázka mezi primátorkou a primátorem krajských metropolí

V pátek 15. března se hraje historicky první čtvrtfinále hokejové extraligy mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Zápas začne v 18:00 a představitelé jednotlivých měst ho okoření. Primátor Pardubic Jan Nadrchal (ANO) se vsadil s primátorkou Hradce Králové Pavlínou Springerovou (HKD). Poražený bude muset jeden den pracovat v dresu druhého klubu.

“Když se definitivně rozhodlo o tom, že Pardubice narazí na Hradec Králové, bylo jasné, že musíme tento souboj ještě okořenit. Proto jsme se vsadili, že primátor nebo primátorka poraženého týmu stráví jeden pracovní den v dresu postoupivšího klubu,” upřesňuje v tiskové zprávě Nadrchal. 

Hradecká primátorka ovšem nepochybuje o výhře Hradce Králové. Podle jejích slov fanoušky čeká nevídaná podívaná. „Proto jsem nemohla odmítnout navrženou sázku od kolegy Nadrchala a stejně jako naši hokejisté do ní skočila po hlavě. Věřím, že tak, jako by v přírodě nezvítězil poník nad králem zvířat, tak i na ledě si náš královský lev poradí s pardubickými půlkoníky hravě a s přehledem," dodává Springerová.  

První dva zápasy čtvrtfinálové série se hrají v Pardubicích. První v pátek 15. března od 18:00, druhý hned v sobotu 16. ve stejný čas. Následně se série přesune do Hradce Králové, kde se bude hrát v úterý a středu od 19:00 a 18:00.  

Zatím nikdy v historii nejvyšší soutěže se nestalo, aby se ve čtvrtfinálových bojích setkal Hradec Králové a Pardubice. Pro fanoušky tak bude další část extrémně zajímavá. A to je vidět i na množství prodaných vstupenek.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Canva, MMHK, město Pardubice

Štítky extraliga, čtvrtfinále, Hradec Králové, Pardubice, Springerová, Nadrchal, hokej, sázka, dres

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

První čtvrtfinálové utkání extraligy okoření sázka mezi primátorkou a primátorem krajských metropolí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.