Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Nejdražší benzín v kraji je na Hradecku, nejlevnější na Náchodsku

Litr nejprodávanějšího benzinu Natural 95 se aktuálně u čerpacích stanic Královéhradeckého kraje prodává v průměru za 38,13 koruny, před týdnem byl o pět haléřů levnější.

 O šest haléřů na litru zdražila nafta, za litr teď řidiči dají průměrně 38,23 Kč. Podle údajů společnosti CCS, která ceny sleduje, je benzin o 1,18 koruny na litru dražší než před rokem, za naftu tehdy motoristé platili o 2,67 Kč na litru méně.

Průměrná cena benzinu Natural 95 v celé ČR je 38,41 Kč za litr, u nafty 38,60 Kč za litr. Nejlevnější paliva v kraji prodávají na Náchodsku, benzin mají u tamních čerpacích stanic v průměru za 36,90 Kč a naftu za 37,21 Kč. Paliva jsou v kraji nejdražší na Královéhradecku, benzin mají pumpy v průměru za 38,57 Kč a naftu za 38,70 Kč.

Nejlevnější paliva v ČR natankují řidiči v Ústeckém kraji, kde je litr benzinu v průměru za 37,82 Kč. Naftu tam prodávají průměrně za 38,17 Kč. Naopak nejdražší paliva nabízejí pumpy v Praze, kde litr benzinu stojí průměrně 39,45 Kč. Nafta se tam tankuje za 39,49 Kč za litr.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky nafta, Natural 95, pohonné hmoty, doprava, cena, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejdražší benzín v kraji je na Hradecku, nejlevnější na Náchodsku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.