Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muže na cizím kole v protisměru zastavila policie. Na řídítkách vezl kradené věci

Policie v Broumově zastavila ke kontrole cyklistu, který na sebe upozornil jízdou v protisměru. Nakonec se ukázalo, že jel na kradeném kole. Kromě toho měl na řídítkách igelitku a kufr plný čerstvě ukradených věcí. Brány vězení opustil loni v červenci, ale nyní je pravděpodobné, že se za ně opět vrátí.

„Muže zastavili a zjistili nejen, že jede na kole, které si měl vypůjčit od majitele bez jeho vědomí, ale navíc měl u sebe věci, které měl odcizit ze zahradních chatek, do kterých se měl vloupat,“ vysvětluje na webu policie mluvčí Lucie Konečná. Muž se na místě přiznal a policisté spočítali škodu na zhruba pět tisíc korun.  

Tím to ale neskončilo. Policie zjistila, že je muž obviněn ze zničení sklepní koje. Při svém vloupání způsobil škodu za více než 80 tisíc korun. Kromě toho ho policie viní za to, že si u sebe nechal elektrokoloběžku, která pochází z trestné činnosti. Jelikož ji chtěl prodat, hrozí mu čtyři roky ve vězení. Na triku má u řízení vozidla i přesto, že mu policisté zabavili řidičský průkaz.  0

„Je pravděpodobné, že kriminalisté budou muži na základě šetření sdělovat i další obvinění za obdobnou trestnou činnost a výčet tak není ještě konečný,“ uvedla mluvčí. Brány věznice naposledy opustil v červenci loňského roku, je však možné, že se za ně opět brzy vrátí. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky policie, kriminalita, Broumov, zloděj, recidivista, vězení, kolo, jízdní, protisměr, chata

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže na cizím kole v protisměru zastavila policie. Na řídítkách vezl kradené věci  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.