Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Cizinec skončil ve vazbě po napadení jiného muže. Útočil pod vlivem alkoholu

Policie zatkla sedmačtyřicetiletého cizince, který v Bernarticích na Trutnovsku napadl devětatřicetiletého muže. Toho se dopustil pod vlivem alkoholu. Podle vyšetřování mělo fyzické násilí trvat zhruba půl hodiny. O napadení muže dala policii vědět jeho dvanáctiletá dcera. V současné době je cizinec ve vazbě.

„Cizinci klademe za vinu, že v Žacléři na návštěvě kamaráda popíjel alkohol společně s třetím cizincem, který se dle majitele bytu nechoval slušně. Nejprve došlo ke slovní rozepři, která vyústila k fyzickému napadení,“ uvedla na policejním webu mluvčí Šárka Pižlová. O jakou národnost se jedná, policie nepotvrdila.  

Obviněný měl brutálně zaútočit a poškozeného opakovaně bít pěstmi do hrudníku, hlavy, zad a boků. Následně do něj ještě začal kopat. Tento útok měl trvat zhruba půl hodiny. Kromě toho útočník zamkl byt a napadeného nenechal odejít.  

Ten počkal až oba muži usnou, našel klíče a došel do svého bydliště v Bernarticích. „Útočníka policie zadržela v pondělí na vlakovém nádraží v Jaroměři, odkud chtěl cestovat do svého bydliště,“ uvedla mluvčí. Zároveň doplnila, že muž spolupracoval a nekladl odpor.  

„Poškozenému obviněný způsobil tímto jednáním těžké ublížení na zdraví s bezprostředním ohrožením na životě,“ dodává Pižlová. I proto je agresor stíhán vazebně. Pokud ho soud uzná vinným, může na tři roky až deset let do vězení.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, napadení, policie, okres Trutnov, Žacléř, Bernartice, Jaroměř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cizinec skončil ve vazbě po napadení jiného muže. Útočil pod vlivem alkoholu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.