Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Během víkendu v kraji naměříme až 13 stupňů Celsia. Přidá se déšť

Během víkendu v Královéhradeckém kraji bude relativně teplo. Na druhou stranu se přidají dešťové přeháňky. Ničím výjimečným nebudou teploty až u 13 stupňů Celsia. Další ochlazení meteorologové slibují až během příštího týdne.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo zataženo, občas se přidá déšť. Právě srážky budou slábnout až ve večerních hodinách. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od osmi k 11 stupňům Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák.  

Sobota bude většinou oblačná, dešťové přeháňky nebo déšť se přidá jen ojediněle. Nejvyšší denní teploty na východě Čech se dostanou ke 13 stupňům. Prakticky podobné počasí bude i v neděli. Meteorologové slibují oblačno až zataženo, ojediněle mlhy. Během odpoledne se budou přeháňky vyskytovat prakticky na celém území kraje. Maximální teploty se přitom dostanou ke 13 stupňům Celsia. 

V následujícím týdnu meteorologové slibují postupné ochlazování. Už ve středu se dostanou průměrné denní teploty kolem šesti stupňů Celsia. V tu chvíli se noční teploty začnou opět pohybovat kolem bodu mrazu.  

Ohodnoť článek

Foto ybernardi | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu v kraji naměříme až 13 stupňů Celsia. Přidá se déšť  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.