Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

O víkendu bude o něco tepleji. V maximech naměříme až 12 stupňů Celsia

Během víkendu nás v Královéhradeckém kraji čeká výrazné oteplení. V maximech se můžeme dostat až na hranici 12 stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou dešťové nebo smíšené přeháňky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji oblačno až zataženo. Ojediněle se přidají sněhové přeháňky, které budou v polohách pod 400 metrů nad mořem přecházet v dešťové. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od tří do šesti stupňů Celsia, na horách od mínus trojky k nule,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.  

Během soboty předpověď slibuje zataženou oblohu. Na některých místech se mohou přidat dešťové přeháňky, které budou zesilovat hlavně na horách. Zároveň se dočkáme oteplení. Maximální denní teploty se dostanou mezi šest až deset stupňů Celsia.  

Zatažená nebo oblačná bude i neděle. Opět je třeba počítat s přeháňkami, které budou v polohách nad 1200 metrů nad mořem přecházet ve sněhové. Nejvyšší denní teploty se opět dostanou o něco výše. V maximech se rtuť teploměru zastaví u 12 stupňů Celsia.  

V následujícím týdnu se mají průměrné teploty držet mírně pod hranicí deseti stupňů. Nad nulou bude i v noci. To budeme nejčastěji měřit kolem čtyř stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto kasiadziem | Pixabay

Štítky počasí, týden. víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu bude o něco tepleji. V maximech naměříme až 12 stupňů Celsia  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.