Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

O víkendu se razantně ochladí. Přes den klesnou teploty na mínus pět stupňů

Během víkendu očekávejme v Královéhradeckém kraji výrazné ochlazení. Během neděle mohou denní teploty klesnout k mínus pěti, v noci dokonce naměříme i mínus sedm stupňů. Dobrou zprávou pro skiareály je rozhodně dlouhodobá předpověď, která další oteplení neslibuje.

Ještě dnes bude na východě Čech převážně oblačno nebo zataženo, místy se přidají mlhy a přechodně déšť nebo mrholení. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od plus čtyř k plus sedmi stupňům Celsia.  

Během soboty nás čeká zataženo nebo oblačno. Ojediněle se přidají dešťové přeháňky, které budou v polohách nad 900 metrů nad mořem přecházet ve sněhové. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi plus jeden až plus pět stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Citelné ochlazení dorazí během neděle. Rtuť teploměru se zastaví mezi mínus pěti a mínus jedním stupněm Celsia. To všechno se zataženou nebo oblačnou oblohou a místy také sněžením.  

Průměrné denní teploty se budou pod bodem mrazu držet i během následujícího týdne. Pohybovat se budou kolem mínus čtyř stupňů, v noci kolem mínus osmičky.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto music4life | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

O víkendu se razantně ochladí. Přes den klesnou teploty na mínus pět stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.