Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Začátek roku v hradeckém kraji proprší. Postupně se bude ochlazovat

Ještě tento týden bude v Královéhradeckém kraji relativně teplo s převážně dešťovými přeháňkami. To by se však mohlo změnit. Dlouhodobá předpověď slibuje ochlazování a k bodu mrazu se na východě Čech můžeme dostat v druhé polovině následujícího víkendu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo. Postupně by se mohl přidávat i déšť nebo déšť se sněhem. „Na horách očekávejme srážky vydatné,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Maximální teploty se budou pohybovat od tří do šesti stupňů v plusu. 

Kromě toho meteorologové vydali varování před povodněmi. První stupeň nebezpečí je v platnosti do odvolání a týká se celého Královéhradeckého kraje. 

Následující dny budou hodně podobné. Ve středu i čtvrtek meteorologové slibují zataženo s přeháňkami a ve vyšších polohách sníh. Nejvyšší denní teploty se přitom mají pohybovat od šesti do deseti ve středu, a od pěti do devíti stupňů ve čtvrtek. 

V následujících dnech už se má začít ochlazovat. Na nulu se průměrné denní teploty dostanou na konci víkendu. Během dalšího týdne už budeme opět měřit pod nulou a sněžit by mohlo začít i v nižších polohách.  

Ohodnoť článek

Foto Pexels | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Začátek roku v hradeckém kraji proprší. Postupně se bude ochlazovat  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.