Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Favoritem extraligy jsou podle bookmakerů sousední Pardubice. Následují Sparta a Třinec

Hokejisté Pardubic jsou podle bookmakerů sázkových kanceláří hlavními favority na zisk extraligového titulu v nadcházející sezoně, která odstartuje ve čtvrtek předehrávkou v Plzni, kde se představí Třinec. Právě Oceláři následují s nevelkým odstupem společně se Spartou. Největším outsiderem je naproti tomu Kladno.

Stejné trio bylo favorizované už před rokem. Již počtvrté za sebou nakonec triumfoval Třinec a nyní má šanci zopakovat kousek Vsetína, jemuž se podařilo v letech 1995 až 1999 získat titul pětkrát v řadě. Pardubičtí sice naposledy vyhráli základní část, ale na další titul, jímž by navázali na ten z roku 2012, dál čekají. Pomoci Dynamu až na vrchol má nový kouč Václav Varaďa. Nového trenéra (Pavla Grosse) má i Sparta, která marně bojuje o titul dokonce od roku 2007.

Poslední by podle kurzů sázkových kanceláří mělo být Kladno s hrajícím majitelem Jaromírem Jágrem. Rytířům bookmakeři přiřkli roli outsidera už loni před startem ročníku 2022/23 a jejich předpoklady se naplnili. Středočeši museli hájit příslušnost k elitě v baráži proti Zlínu, kterou ale s přehledem zvládli.

Hradec Králové zahájí extraligu v pátek venkovním zápasem s Kometou v Brně. První domácí utkání je v plánu na neděli, kdy pod Bílou věží přivítá Liberec.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Dynamo Pardubice

Štítky HC Sparta Praha, HC Oceláři Třinec, HC Dynamo Pardubice, Rytíři Kladno, HC Škoda Plzeň, VHK Vsetín, Václav Varaďa, Pavel Gross, Extraliga ledního hokeje, Jaromír Jágr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Favoritem extraligy jsou podle bookmakerů sousední Pardubice. Následují Sparta a Třinec  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.