Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Cyklozávody v Hradci Králové uzavřou v neděli náměstí i část Gočárovy třídy

Cyklistické závody už tuto neděli uzavřou některé ulice a silnice v centru Hradce Králové. Je potřeba počítat s omezením a také změnou v trasách spojů MHD.

Neděle 10. září bude v krajském městě od 11.15 do 18 hodin patřit silniční cyklistice. Kromě tradiční Velké ceny Hradce Králové vedoucí ulicemi centra města to bude bohatý doprovodný program například i s dětským dnem. Centrem dění bude Masarykovo náměstí.

Dopravní podnik upozorňuje na dočasnou změnu tras linek č. 2, 5, 6, 11, 14, 15 a 17. Objízdná trasa bude vedena ulicemi Dukelská, Střelecká a tř. Karla IV. Uzavřeno bude Ulrichovo náměstí a část Gočárovy třídy.

Při jízdě ve směru na Terminál HD pojedou linka 2 a 6 ze zastávky MAGISTRÁT MĚSTA na zastávku MUZEUM, CENTRÁL, OBCHODNÍ DOMY TESCO A ATRIUM a dále na zastávku HLAVNÍ NÁDRAŽÍ, kde se napojí na původní trasu. 

Při jízdě ve směru na Terminál HD pojede pětka a jedenáctka na zastávku MUZEUM, CENTRÁL, STŘELNICE a dále na zastávku GOČÁROVA TŘÍDA, kde se napojí na původní trasu. Objízdná trasa platí i pro opačný směr jízdy. Při jízdě ve směru do Jungmannovy ulice pojede tato linka ze zastávky MAGISTRÁT MĚSTA na zastávku MUZEUM, CENTRÁL, STŘELNICE a dále na zastávku LIPKY, kde se napojí na původní trasu. 

Linka číslo 15 pojede ve směru na Terminál HD ze zastávky KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS na zastávku MUZEUM, CENTRÁL a dále na zastávku OBCHODNÍ DOMY TESCO A ATRIUM, kde se napojí na původní trasu.  Při jízdě ve směru na Letiště pojede tato linka ze zastávky GOČÁROVA TŘÍDA na zastávku STŘELNICE, CENTRÁL, MUZEUM a dále na zastávku KONGRESOVÉ CENTRUM ALDIS, kde se napojí na původní trasu. 

Časy odjezdů ze zastávek se nemění, spoje však mohou nabrat mírné zpoždění.

Ohodnoť článek

Foto rafkarna.cz

Štítky MHD, závod, omezení, doprava, kolo, ČR, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cyklozávody v Hradci Králové uzavřou v neděli náměstí i část Gočárovy třídy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.