Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Zimní stadion ve Dvoře Králové prošel modernizací. Je připravený na nadcházející sezonu

Zimní stadion ve Dvoře Králové prošel částečnou modernizací. Opravená je nosná konstrukce, nové jsou světla i kompletní zvuk. Podle radnice je sportoviště připraveno na novou sezonu, která začne 9. září.

Nové osvětlení se týká výměny 70 starých výbojkových světel za LED svítidla s řídícím systémem, který například umožňuje nastavit intenzitu svícení. „Svítidla mají také senzor, který reaguje na intenzitu venkovního světla pronikajícího skrz světlíky,“ vysvětluje v tiskové zprávě mluvčí radnice ve Dvoře Králové nad Labem Miroslava Kameníková.  

Nový zvuk má zimní stadion díky tomu, že se radnici podařilo ušetřit na výměně osvětlení. Za tyto peníze nakoupila moderní audiosystém, který kompletně nahradil ten stávající. „Výrazně to přispěje k větší srozumitelnosti informací od hlasatele a zlepší se také podmínky například pro oddíl krasobruslení, který používá hudební produkci při svých vystoupeních,“ uvedl v tiskové zprávě místostarosta Vítězslav Šturma (ANO). Kromě nových reproduktorů jsou vyměněné i zesilovače nebo například mikrofony.  

Pracovníci Technických služeb začnou zimní stadion připravovat na nadcházející sezonu příští sobotu. Vše je třeba stihnout do 9. září.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MUDK

Štítky zvuk, světla, novinka, modernizace, zimní, stadion, Dvůr Králové, sezona

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní stadion ve Dvoře Králové prošel modernizací. Je připravený na nadcházející sezonu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.