Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

VIDEO: Vypil jsem tři litry vína a dva panáky vodky, přiznal se během kontroly muž za volantem

Co vysvětlovat má dvaačtyřicetiletý muž, který řídil své osobní vozidlo Ford Focus. Byl totiž pod vlivem alkoholu a bez řidičáku, o který v minulosti přišel. Policistům se přiznal, že vypil tři litry vína a dva panáky vodky.

Policisté na řidiče narazili náhodou v sobotu v noci. Jelikož muže z minulosti dobře znali, rozhodli se ho zastavit. „Policisté řidiče vyzvali k předložení dokladů potřebných pro řízení a provoz vozidla, která však u sebe muž neměl a jelikož není držitelem řidičského oprávnění, ani mít nemohl,“ uvedla na webu policie mluvčí Eliška Pospíšilová.  

Policisté mu dali alespoň dýchnout. První test ukázal 3,42, druhý 3,32 promile alkoholu v dechu. Muž se bez zapírání přiznal, že před jízdou vypil tři litry vína a dva panáky tvrdého alkoholu. Konkrétně vodky.  

„Muž je tak svým jednáním důvodně podezřelý ze spáchání trestného činu, a to přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu v případě odsouzení hrozí až rok za mřížemi, peněžitý trest nebo zákaz činnosti,“ dodává mluvčí.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky víno, vodka, Ford Focus, alkohol, řidičský, průkaz, doprava, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Vypil jsem tři litry vína a dva panáky vodky, přiznal se během kontroly muž za volantem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.