Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hradec Králové upraví pouchovské hřiště pro softball nedaleko nové haly

Od března letošního roku sportovcům na Pouchově slouží nová hala. Radnice chce podmínky pro návštěvníky ještě zpříjemnit a rozhodla se, že nechá upravit přilehlé hřiště na softball. Nové budou například záchytné sítě.

„Spolu s technickými službami postupně doplňujeme různé herní prvky či jiná vybavení na hradecká hřiště a sportoviště. Sportovní hala na Pouchově se stala hodně oblíbenou, stejně jako přilehlé softbalové hřiště. Sítě, které budou do výšky šest metrů, budou sportovcům určitě k užitku a zpříjemní jim pocit ze hry,“ uvádí v tiskové zprávě náměstek Pavel Vrbický (Piráti). Za nové sítě radnice zaplatí 1,1 milionu bez DPH a pracovníci je nainstalují do konce letošního roku. 

Tělocvičná hala na Pouchově byla dostavena začátkem loňského roku, využívána je pak od března 2022. Stejně jako softbalové hřiště je hala nejvíce využívána spolkem TJ Sokol Pouchov. Podle radnice si sem lidé nejčastěji chodí zahrát volejbal, basketbal nebo nohejbal, tělocvičnu hojně využívá i kroužek sportovní gymnastiky. 

Ohodnoť článek

Foto cherylholt | Pixabay

Štítky softball, Pouchov, Hradec Králové, hřiště, sítě, modernizace, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové upraví pouchovské hřiště pro softball nedaleko nové haly  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.