Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Fotbalový klub draží míče a dresy z prvního zápasu v nové hradecké aréně

Fanoušci hradeckého fotbalu mají příležitost získat sběratelský unikát. Fotbalový klub FC Hradec Králové se rozhodl, že vydraží míče a dresy z prvního zápasu v nové aréně, který se hrál minulý víkend. Aukce potrvá do příštího týdne.

„Každý dres je opatřený identifikačním GA Game worn štítkem se sériovým a QR kódem. Po jeho načtení se na mobilním telefonu zobrazí fotky a veškeré dostupné informace o dresu,“ uvádí na webu klubu mluvčí Petr Šatalík. Jeho nový majitel zjistí, kdo ho měl během zápasu na sobě a zda byl na hřišti během prvního nebo druhého poločasu. Kromě toho bude možné zajistit i podepsání dresu. 

V aukci jsou i dva hrané míče z úvodního utkání. Ty se draží včetně podstavce a certifikátu. První míč je podepsán týmem včetně trenérů a druhý Ladislavem Krejčím.  

Dražba se koná on-line na webu klubu. Fanoušci mohou přihazovat od minulého týdne. Aukce skončí za 14 dní. Po skončení majitel nového dresu nebo míče zaplatí částku převodem na účet. Výtěžek z akce obdrží mládež FC Hradec Králové.  

Ohodnoť článek

Foto FCHK

Štítky FC Hradec Králové, fotbalový klub, dražba, dres, míč, první, zápas, Hradec Králové, Votroci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový klub draží míče a dresy z prvního zápasu v nové hradecké aréně  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.