Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

V Hradci soutěžili hasiči z celé republiky, pohár zamířil do Moravskoslezského kraje

Stadion Hasičského záchranného sboru Královéhradeckého kraje byl dějištěm tradiční soutěže v disciplínách požárního sportu, a to 49. ročníku Memoriálu Josefa Romportla a Vlastimila Málka.

Jak mají sportovci natrénováno před republikovým mistrovstvím, to přijela ukázat více než stovka závodníků a závodnic z řad profesionálních a dobrovolných hasičů. Nejlépe se vedlo profesionálním hasičům HZS Moravskoslezského kraje, kteří si odváží putovní poháry v obou mužských kategoriích.

Ve finálovém rozstřelu v běhu na sto metrů s překážkami zvítězil v čase 15,28 s Pavel Krpec. Velmi vyrovnané výkony sledovali diváci na stadionu i v superfinále ve výstupu do 4. podlaží cvičné věže. V těsném souboji byl v nejvyšším okně věže nejrychleji Jan Vyvial (14,06 s).

Mezi ženami kralovala v obou disciplínách Kamila Bartošková z party dobrovolných hasičů z Horní Cerekve Z domácích závodníků HZS Královéhradeckého kraje se nejlépe dařilo Patriku Kliglovi, který si zapsal třetí nejrychlejší čas v superfinále na věžích.

Ohodnoť článek

Foto Michal Fanta

Štítky Vlastimil Málek, Moravskoslezský kraj, Královéhradecký kraj, soutěž, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci soutěžili hasiči z celé republiky, pohár zamířil do Moravskoslezského kraje  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.