Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Během pondělí museli krajští hasiči ke 14 dopravním nehodám. Na vině bylo počasí

Hasiči v Královéhradeckém kraji během pondělí vyjížděli ke 14 dopravním nehodám. Ve většině případů bylo hlavní příčinou počasí. Nejčastěji museli do terénu na Náchodsku. V některých případech dokonce k více nehodám na jednom místě.

„Ke dvěma nezávislým dopravním nehodám, do ulice Dobenínská v Náchodě, vyjížděli hasiči ze stanice Velké Poříčí,“ uvedla na webu hasičů mluvčí Martina Götzová. V prvním případě se jednalo o srážku osobního auta s náklaďákem, v druhém případě naboural osobák do veřejného osvětlení. „K rozebrání nabourané lampy byla využita naše výšková technika. Obě nehody se obešly bez vážného zranění,“ dodává mluvčí.  

Zranění si vyžádala dopravní nehoda na silnici I/5 u obce Lipí, kde osobní vůz sjel mimo komunikaci. Vyproštění řidiče sice nebylo třeba, ale skončil v péči záchranářů.  

Ve Velkých Svatoňovicích nezvládl řidič mokrou vozovku a se svým osobním vozem skončil v kukuřičném poli. „Provedli jsme protipožární opatření a posléze vyproštění vozidla na kraj komunikace,“ uvedla mluvčí.  

Další dvě nehody zaměstnali hasiče v Trutnově u Stříteže. Obě vozidla najela do stromu, jedno skončilo převrácené na střeše. V obou případech bylo třeba příjezdu záchranářů, v jejichž rukou skončila posádka z obou vozů.  

Ohodnoť článek

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky dopravní nehoda, nehoda, Královéhradecký kraj, okres Náchod, Náchod, Velké Poříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během pondělí museli krajští hasiči ke 14 dopravním nehodám. Na vině bylo počasí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.