Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Žena ve vězení navštívila svého přítele. Na cestě domů vykradla drogerii, k partnerovi se zřejmě přidá

Už jednou za krádeže byla trestána, ale štěstí chtěla zkusit znovu. V minulém týdnu osmatřicetiletá žena v Hradci Králové navštívila svého přítele ve výkonu trestu. Na cestě domů se zastavila v drogerii a chtěla si udělat radost. To však nevyšlo. U vchodu ji chytla ochranka s ukradeným zbožím v hodnotě 4,3 tisíce korun. Místo domů tak putovala na policejní služebnu a je možné, že skončí u přítele ve vězení.

„Policisté zjistili, že už žena za krádeže byla souzena. Tenkrát ji bylo nařízeno 180 hodin prospěšných prací, ty však do dnešní doby neodpracovala. I proto ji zadrželi a převezli na policejní služebnu,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Iva Kormošová. Tenkrát byla odsouzena za krádež, porušování domovní svobody a také přechování drog.  

Během výslechu žena uvedla, že byla v Hradci Králové navštívit svého partnera ve vězení. Při zpáteční cestě na vlak si chtěla udělat radost, a proto se zastavila v nedaleké drogerii.  

„Jelikož pokračovala v trestné činnosti, za kterou byla obviněna, policisté podali podnět ke státnímu zástupci na vzetí do vazby. Soudce následný návrh akceptoval a ženu v pátečních dopoledních hodinách do vazby poslal,“ uvedla mluvčí. V případě prokázání viny se může ke svému příteli přidat na dva roky až osm let.  

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Stanislav Heloňa

Štítky věznice, krádež, Hradec Králové, drogerie, policie, krimi, recidivista, veřejně prospěšné práce, vyšetřování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena ve vězení navštívila svého přítele. Na cestě domů vykradla drogerii, k partnerovi se zřejmě přidá  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.