Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Hádka při parkování skončila komicky. Řidič nabral chodce na kapotu a popovezl ho

Policie v Jičíně musela řešit doslova komickou potyčku mezi dvaatřicetiletým chodcem a pětapadesátiletým řidičem vozu Škoda Fabia. K hádce došlo při parkování vozidla. Jelikož se ale řidič pod vlivem alkoholu nechtěl hádat, pomalu se rozjel a „nabral“ na kapotu. Na ní ho svezl zhruba 15 metrů.

Policejní hlídku na místo přivolal náhodný svědek. „Jičínští policisté po příjezdu na místo nejdříve ztotožnili zúčastněné osoby, zjistili možnou míru zranění u svezeného muže a vyzvali řidiče k předložení potřebných dokumentů,“ uvedla na webu policie mluvčí Eliška Pospíšilová.  

Nakonec se ukázalo, že řidič osobního vozidla před jízdou pil. Ačkoliv mu test prokázal tři promile v dechu, uvedl, že vypil jednu dvanáctku. V současné době má na krku ohrožení pod vlivem návykové látky a skončil bez řidičáku.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky parkování, Škoda Fabia, Jičín, YouTube, policie, krimi, doprava, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

V jiné zprávě podobný po hádce najel do skupiny chodců, jednoho zranil. Vidím že začali informovat, ukazovat protože u té druhé zprávy začali lidé spekulovat že to byl migrant a tak byla zpráva doplněna že to byl ,,náš spoluobčan". Psychopatům, recidivistům hned nasadit monitorovací náramky které se před časem vyvíjely a zákaz alkoholu, drog, povinnost zdržovat se doma nebo v práci a kontrolovat. O důvodech dnešního stavu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy, a dalšími články zde.

Středa, 9. srpna 2023, 20:21Odpovědět

Hádka při parkování skončila komicky. Řidič nabral chodce na kapotu a popovezl ho  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.