Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Do Přelouče se na rozloučení se zesnulou Terezou sjíždí motorkáři z celé republiky

Další tragédie připravila o život 25 letou motorkářku. Dneska se s ní rodina a motorkáři z celé republiky naposledy rozloučí v Přelouči. Chceme se Terezkou rozloučit ve velkém stylu a se ctí, napsal otec ve výzvě motorkářům.

Tereza motorky milovala, to se jí také minulý týden stalo ostudným. Do cesty ji při jízdě na její milované Kawasaki mezi Chlumcem a Lovčicemi vběhl srnec, dívka zemřela po převozu do nemocnice.  „Vlivem střetu řidička spadla na silnici a motorka zajela do příkopu, kde narazila do stromu. Žena byla s vážným zraněním letecky transportována do nemocnice, kde po několika hodinách bohužel zemřela,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Otec Terezy vyzval motorkáře, aby přijeli na dnešní pohřeb, který začíná v deset hodin dopoledne v kostele Českobratrsé církve evangelicé v Přelouči. „Byla jednou z vás, na motorce jezdila od 16 let. Nehoda se jí bohužel stala osudnou, v noci nás opustila. Chtěly bychom se s ní s rodinou rozloučit ve velkém stylu a se ctí. Rozloučení bude v pátek v 10 hodin. Kdo bude moci, může přijet, ať naposledy uslyší pořádný rachot mašin,“ vyzval motorkáře otec Petr Stačina.

Nedávno se motorkáři loučili ve Skutči na Chrudimsku s 18 letou Anetou, která přišla o život na začátku června po střetu s dodávkou. Do Skutče přijelo třináct set milovníků burácejících motorů.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Tereza, pohřeb, motorka, Přelouč, tragédie, PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Přelouče se na rozloučení se zesnulou Terezou sjíždí motorkáři z celé republiky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.