Počasí dnes21 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Tento týden do hradeckého kraje dorazí déšť a bouřky. Teploty se dostanou ke 30 stupňům

Tento týden v Královéhradeckém kraji bude pršet. Čekají nás přeháňky, déšť, bouřky a ojediněle dokonce silné bouřky. V první polovině týdne se budou teploty dostávat až ke 30 stupňům, v té druhé už se ochladí. Další zlepšení má podle meteorologů přijít až o víkendu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně jasno nebo polojasno, během dne na některých místech oblačno. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 27 do 30 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Pravděpodobně půjde o nejlepší den tohoto týdne.  

Od úterý do čtvrtka už bude většinou oblačno. „Místy se přidají přeháňky, na některých místech také bouřky. Ojediněle silné,“ dodává Tuček. Nejvyšší denní teploty se budou oba dny pohybovat od 26 do 30 stupňů Celsia.  

V pátek se mírně ochladí a průměrné denní teploty klesnou na 23 stupňů Celsia. S oblačnou oblohou se na většině území budeme potýkat s dešťovými přeháňkami.  

Mírné zlepšení nás podle dlouhodobé předpovědi čeká až o víkendu, kdy bude ve východních Čechách většinou oblačná obloha. V sobotu ani v neděli už to ale na přeháňky a déšť nevypadá. Průměrné denní teploty se během soboty a neděle budou pohybovat kolem 25 stupňů.  

Ohodnoť článek

Foto WikimediaImages | Pixabay

Štítky počasí, předpověď, Královéhradecký, kraj, ČR, ČHMU, jaro, teplo, bouřka, déšť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden do hradeckého kraje dorazí déšť a bouřky. Teploty se dostanou ke 30 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.