Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Za dobré známky se dostanou školáci v Hradci do aquacentra zdarma

Do hradeckého aquacentra se dostanou školáci na závěr školního roku zdarma. Stačí na recepci ukázat vysvědčení s dobrými známkami. Platí to pro děti do deseti let.

S příchodem konce školního roku připravila Správa nemovitostí Hradec Králové oblíbenou akci pro školáky do 10 let. Za dobré vysvědčení budou mít od pátku 30. června do neděle 2. července vstup do hradeckého aquacentra zdarma. Vysvědčení je nutné vzít s sebou a pochlubit se s ním na recepci.

Na takovém vysvědčení, které bude bezplatnou vstupenkou do aquacentra, nesmí být čtyřky nebo pětky, případně hodnocení dostatečný a nedostatečný. Bezplatné vstupné platí pouze pro školáka, nevztahuje se na jeho doprovod.

V areálu aquacentra je možné vyzkoušet skluzavku a různé hry, podvodní sopky, vodní clonu, protiproud nebo 82 metrů dlouhý tobogán se světelnými efekty. K dispozici jsou také dětský koutek se skákacím hradem či vířivé a masážní bazénky, v rekreačním bazénu je navíc každých třicet minut umělé vlnobití. Využít je možné i Sauna & SPA zónu, kde lze relaxovat ve finské sauně a ochlazovat se v ledové studně, případně strávit čas v odpočívárnách a příjemnými prvky. Od 1. července je vstup do Sauna & SPA zóny v ceně vstupného.

Spojovací chodbou v areálu je možné se dostat do sousedního padesátimetrového bazénu, kde mohou návštěvníci s dětmi využít také dětský bazének s atrakcemi a hračkami. Otevřená je i Slunná loučka nebo bar u vody.

Ohodnoť článek

Foto SNHK

Štítky Hradec Králové, vysvědčení, aquacentrum, školáci, zdarma

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stanislav Slezák

Chytrá akce. Rodič jako doprovod si ale zaplatí.

Pondělí, 19. června 2023, 11:06Odpovědět

Za dobré známky se dostanou školáci v Hradci do aquacentra zdarma  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.