Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Dvůr Králové rozšiřuje svou síť dětských hřišť. Další se staví v Macharově ulici

Dvůr Králové nad Labem se rozhodl rozšířit svoji síť dětských hřišť. V pondělí se radnice pustila do stavby zcela nového v Macharově ulici. Jedná se o vítězný projekt participativního rozpočtu města, který svým hlasováním vybrali sami občané města.

„Po dokončení betonáže základů bude následovat osazení jednotlivých prvků a po nezbytné technologické pauze, která potrvá zhruba tři týdny, proběhnou dokončovací montážní práce,“ uvedl za radnici v tiskové zprávě Jan Skalický.   

Na novém hřišti se děti mohou těšit například na dřevěnou věž se skluzavkou, kolotoč, houpačky a dřevěný basketbalový koš nebo malé lanové centrum. Ve druhé fázi se hřiště dočká ještě rozšíření o ping-pongový stůl a nové posezení pro děti i dospělé, které vyrobí Lesy města Dvůr Králové nad Labem. 

S nápadem na vybudování dětského hřiště v Macharově ulici přišla obyvatelka Marta Pešková Staníková. „Jsem ráda, že o prázdninách už bude hřiště funkční a děti ho už budou využívat. Touto cestou bych chtěla pracovníkům technických služeb poděkovala za výbornou spolupráci,“ uvedla ve zprávě.  

Ohodnoť článek

Foto MUDK

Štítky Dvůr Králové nad Labem, dětské hřiště, houpačka, kolotoč, stavba, rozpočet, návrh, děti, mládež

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvůr Králové rozšiřuje svou síť dětských hřišť. Další se staví v Macharově ulici  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.