Počasí dnes8 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Na Den dětí můžete v Hradci vyrazit na Slunnou loučku, už je otevřená

Jedna z možností, kde strávit Den dětí, je hradecká Slunná loučka vedle plaveckého bazénu v Hradci Králové. Provozovatel, Správa nemovitostí Hradec králové, hlásí, že už je otevřeno.

V provozu je v pracovních dnech od 9 do 18 hodin, o víkendech a svátcích od 10 do 18 hodin. Postupně se bude její otevírací doba prodlužovat. Slunnou loučku je možné navštívit samostatně anebo z 50metrového bazénu i aquacentra v městských lázních. Vstupné zůstává stejné, základní na celý den pro dospělé vychází na 30 korun a pro děti a seniory 20 korun. Děti do 120 cm a kočárky mají vstup zdarma.

Místo si oblíbili zejména rodiče s menšími dětmi. Slunná loučka nabízí osvěžení ve velém mlhovišti, pískoviště, dětskou skuzavku i trampolínky. Nechybí ani hrací domečky a hrad se skluzavkou. O pitný režim se stará pitná fontánka. Zahrát si tady mohou návštěvníci i ping pong nebo petang. Samozřejmostí je sociální zázemí se sprchou i převlékací kabiny včetně přebalovacího pultu pro miminka. Pro relaxaci slouží lehátka a slunečníky. 

Ohodnoť článek

Foto SNHK

Štítky Slunná loučka, Hradec Králové, bazén, děti, mlhoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Den dětí můžete v Hradci vyrazit na Slunnou loučku, už je otevřená  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.