Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jako první letos safari ve Dvoře Králové projede Barbora Holická se svou kachnou

Prvním návštěvníkem safari v letošní letní sezoně Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem bude automobilová závodnice Barbora Holická. Brány Afrického safari Josefa Vágnera projede legendárním vozem Citroën 2CV, známým jako Kachna. Následně s ním vyrazí na legendární Rallye Dakar Classic.

Do letní sezony Safari Park ve Dvoře Králové nad Labem přejde v sobotu 6. května. Ve stejný den se otevře africké i lví safari.  

Barbora Holická vjede do safari bránou Kibo v sobotu v 9:00. „Vyrazí na standardní okruh Afrického safari Josefa Vágnera, mezi stáda pakoní, zeber, afrického skotu watusi nebo antilop losích, buvoly pralesní a další zvířata. Návštěvníci se mohou podívat na průjezd branou a návrat ze safari z odjezdové stanice Afrika trucků a od expozice surikat,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí Safari Parku Zuzana Boučková.  

Běžní návštěvníci budou moci tradičně do Afrického safari Josefa Vágnera a Lvího safari vyrazit Safaribusy, Afrika trucky nebo vlastním vozem. K dispozici budou i hybridní vozy Toyota Yaris. Ty lze půjčovat bezplatně v recepci kempu po předchozí rezervaci. 

Cena za vjezd do safari zůstává stejná jako v minulém roce. Zdraží se však vstupné do zoologické zahrady. Návštěvníci nově za vstupenku zaplatí 285 korun. Děti, studenti a senioři 225 korun.  

Ohodnoť článek

Foto Safari Park Dvůr Králové nad Labem

Štítky Dvůr Králové nad Labem, Josef Vágner, ZOO Dvůr Králové, kachna, Rallye Dakar, Citroën 2CV, Afrika, Toyota Yaris

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jako první letos safari ve Dvoře Králové projede Barbora Holická se svou kachnou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.