Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Mountfield dnes pokračuje v cestě za extraligovým titulem. V plánu je velkoplošné promítaní

Poprvé v historii se Hradec Králové dostal do finále extraligy. Hradečtí hokejisté za sebou mají první dva zápasy závěrečné série, které se jim na domácím ledě nepovedli. V obou případech podlehli Třinci 2:4 a 1:2. Dnes se hraje na ledě Ocelářů. Hradečtí fanoušci mohou zápas sledovat na velkoplošné obrazovce před hradeckým stadionem.

Ačkoliv několik desítek fanoušků odjede na tribuny soupeře, ostatní o hokejovou atmosféru v Hradci Králové nepřijdou. Na velkoplošné obrazovce budou moct sledovat dnešní i zítřejší utkání. Samotný program před ČPP arénou začíná v oba dny v 16:00, tedy hodinu před samotným zápasem.   

„Chceme mít na všechny venkovní zápasy velkoplošné promítání, protože cítíme, že je nutné naše hokejisty v historickém finále podpořit a město nemůže zůstat nečinné. Hradec Králové nyní opravdu žije hokejem, proto chceme, aby lidé měli šanci užít si společně skvělý hokejový zážitek,“ uvedla pro portál Salonky primátorka Hradce Králové Pavlína Springerová (HDK). 

Mountfield se dvěma domácími ztrátami dostal do nepříznivé pozice. O víkendu musí v Třinci zabrat, aby finále ještě vrátil na svůj stadion. „Pořád máme šanci. Třinec musí udělat ještě dva kroky. Jedeme se tam o to poprat, zvítězit a vzít si sérii zpátky," řekl v rozhovoru s novináři obránce poražených Filip Pavlík

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield Hradec Králové, HC Oceláři Třinec, finále, hokej, Hudební divadlo Karlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mountfield dnes pokračuje v cestě za extraligovým titulem. V plánu je velkoplošné promítaní  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.