Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tento týden bude počasí jako na houpačce. Teploty se budou pohybovat od tří do 14 stupňů

Tento týden nás v Královéhradeckém kraji čeká počasí jako na houpačce. Ničím výjimečným nebudou dešťové, smíšené nebo sněhové přeháňky. Zvláštní vývoj nás čeká ohledně teplot. Zatímco některé dny naměříme i tři stupně nad nulou, v jiné vystoupá rtuť teploměru až ke 14 stupňům.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo zataženo. Ojediněle se přidají dešťové a ve vyšších polohách i sněhové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od devíti do 13 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.

Relativně vysoké teploty nás na východě Čech čekají ještě v úterý. Maxima se vyšplhají ke 14 stupňům Celsia. To všechno s oblačnou nebo zataženou oblohou. Během dne se na většině území přidají i dešťové přeháňky.

Teplotní propad přijde ve středu, kdy se rtuť teploměru bude pohybovat v rozmezí od tří do sedmi stupňů Celsia. Na většině území bude pršet, v polohách nad 400 metrů půjde o srážky smíšené. Podobné počasí bude i ve čtvrtek.

Závěrem týdne se opět oteplí a maximální teploty opět vystoupají ke 14 stupňům Celsia. Prakticky až do soboty bude oblačno nebo zataženo. A to bez přeháněk. Déšť by měl východní Čechy potrápit až v neděli, kdy se opět začne ochlazovat.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Česko, teploty, kolísání, předpověď, březen, sníh, déšť, ČHMU

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tento týden bude počasí jako na houpačce. Teploty se budou pohybovat od tří do 14 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.