Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Hokejisty extraligového Hradce Králové povede i nadále kouč Tomáš Martinec

Hokejisty extraligového Hradce Králové povede i v příští sezoně jako hlavní trenér Tomáš Martinec. Devětačtyřicetiletý kouč se Východočechy domluvil na smlouvě na další dvě sezony. Klub to oznámil na svém oficiálním webu.

"Jsem rád, že můžeme fanouškům sdělit tuto pozitivní a důležitou zprávu pro náš klub. Obě strany měly velký zájem na pokračování spolupráce, takže naše jednání o smlouvě trvalo asi deset minut. Pro mě je Tomáš symbol patriotismu, pracovitosti a skromnosti," uvedl generální manažer Aleš Kmoníček s tím, že Martinec bude i nadále v klubu působit i jako šéftrenér mládeže.

Rodák z Jilemnice působí na střídačce hradeckého A-týmu s roční přestávkou od roku 2015. Nejprve jako asistent, poté jako hlavní trenér. V minulé sezoně Martinec dovedl Východočechy společně s asistenty Ladislavem Čihákem a Petrem Svobodou k vítězství v základní části extraligy a zisku Prezidentského poháru. Hned ve čtvrtfinále ale Mountfield nečekaně prohrál s Mladou Boleslaví.

"Zájmu vedení o mé služby si velice vážím. Jsem rád, že můžu i nadále pokračovat v započaté práci a vést hlavní mužstvo, zároveň být šéftrenérem naší mládeže. Věřím, že hradecký hokej v nadcházejících letech posuneme opět dopředu a naše spolupráce bude i nadále plodná," řekl Martinec.

Před dnešními zápasy 47. kola se Hradec Králové drží na čtvrtém místě tabulky zajišťující přímý postup do čtvrtfinále. Na ledě Třince budou Východočeši hájit sérii sedmi výher.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Mountfield HK

Štítky Sport, hokej, extraliga, Hradec Králové, trenér, Martinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisty extraligového Hradce Králové povede i nadále kouč Tomáš Martinec  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.