Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na Náchodsku narazil autobus do kostela. Několik cestujících se lehce zranilo

Linkový autobus dnes ráno v obci Studnice na Náchodsku narazil do kostela. V autobusu cestovalo několik lidí, někteří z nich utrpěli méně závažná zranění, vyplynulo z informací hasičů, záchranné služby a policie. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

"Tři jednotky hasičů zasahovaly ráno u nehody autobusu, který naboural v obci Studnice do budovy kostela. Ve voze bylo několik cestujících a řidič. Kostel nebyl nárazem vozidla staticky porušen," uvedli na twitteru hasiči.

Zdravotničtí záchranáři na místě ošetřili šest lidí. "Jednalo se vesměs o lehká zranění, úrazy hlavy, pohmožděniny trupu a podobně," řekl dnes mluvčí Zdravotnické záchranné služby Královéhradeckého kraje Ivo Novák.

Policie se příčinami nehody zabývá. Podle policejní mluvčí Evy Prachařové byla na vozovce ledovka. "Silnice je v místě nehody dlážděná a byla na ní souvislá vrstva ledu," řekla.

V Královéhradeckém kraji bylo ráno většinou zataženo, místy mlhy, na východě kraje místy déšť, nad 800 metrů nad mořem byly srážky smíšené nebo sněhové. Teploty se pohybovaly těsně nad nulou. Silnice ve výše položených oblastech kraje byly podle silničářů sjízdné se zvýšenou opatrností. Na Trutnovsku, Náchodsku a Rychnovsku se mohla tvořit ledovka a náledí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, počasí, zranění, Náchodsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Náchodsku narazil autobus do kostela. Několik cestujících se lehce zranilo  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.