Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Trutnov hledá adepty na Kulturní ceny města Trutnova. Radnice otevřela nominace

I v letošním roce mohou jednotlivci i skupiny získat Kulturní cenu města Trutnova a Sportovní cenu města Trutnova za minulý rok. Radnice v současnosti otevřela nominace. Veřejnost může adepty nominovat do konce ledna.

„Jako každoročně vyzývá město Trutnov příznivce kultury v Trutnově a okolí, aby na úřad písemně oznámili jména jednotlivců nebo kolektivů, kteří významně přispěli ke kulturnímu životu ve městě v roce 2022 nebo městu přinášejí trvalé hodnoty v oblasti umění, zájmové umělecké činnosti, případně v dalších kulturně-společenských aktivitách,“ uvedla mluvčí radnice Michaela Dědková.  

Návrh na kulturní cenu může podávat dospělá osoba, která má ve městě trvalý pobyt nebo tam vlastní nemovitost. Do nominace je třeba uvést celé jméno adepta, kulturní oblast, konkrétní dosažené výsledky a také jméno a bydliště samotného navrhovatele.  

Prakticky stejná pravidla platí i u sportovních cen. Můžou to být sportovci, trenéři, cvičitelé nebo dokonce rozhodčí. Hledají se tací, kteří se nejvíce přičinili v oblasti rozvoje sportu. 

„Návrhy je možno podat písemně do 31. ledna na podatelnu úřadu nebo e-mailem na adresu: podatelna@trutnov.cz,“ uvedla na webu mluvčí.  

Ohodnoť článek

Foto město Trutnov

Štítky sportovní, kulturní, cena, Trutnov, nominace, adept, veřejnost, anketa, ocenění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trutnov hledá adepty na Kulturní ceny města Trutnova. Radnice otevřela nominace  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.