Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

V Hradci se vydávají nové parkovací karty

V Hradci Králové končí platnost parkovacích karet a vydávají se nové na další rok. Řidiči se musí dostavit do centra ISP vedle Dopravního podniku.

Řidiči by měli mít od začátku října za oknem svého auta novou parkovací kartu. Městská policie je bude v rámci běžné služby kontrolovat. Firma ISP, která má ve městě systém parkování na starosti, už několik týdnů vydává karty do zelené, červené zóny a do zóny Labská kotlina. Jejich platnost skončila 30.9.2022. 

Řidiči si pro nové karty chodí do centra ISP, které se nachází hned vedle Dopravního podniku. Úhradu lze provést hotově nebo platební kartou.  Otevřeno je tady od pondělí do pátku od osmi buď do šestnácti, nebo do osmnácti hodin. Ceny se liší.  Například majitel auta v zelené a žluté zóně zaplatí 1200 korun, za každou další kartu tři tisíce. 

Parkovací karta negarantuje nárok na konkrétní místo v dané zóně a její použití se řídí všeobecnými podmínkami pro získání a použití parkovacích karet. Parkovací karty se vydávají s platností na 12 měsíců nebo na alikvotní část zbývající do konce platnosti příslušného typu parkovací karty.  "Cena parkovací karty je stanovena na období 12 měsíců. V případě, že dojde k nákupu v průběhu období platnosti karty bude při výpočtu ceny postupováno dle vzorce - 1/12 z ceny karty * počet všech (i započatých) měsíců do konce platnosti parkovací karty," uvádí ISP na svých webových stránkách. V případě vrácení parkovací karty před termínem platnosti bude vrácena částka dle vzorce 1/12 z ceny karty * počet měsíců do konce platnosti parkovací karty.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky ISP, Hradec Králové, parkování, parkovací karta, výměna, ISP Hradec Králové, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci se vydávají nové parkovací karty  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.