Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

I pumpaři v Královéhradeckém kraji stlačili ceny, nafta za týden spadla skoro o korunu

Litr benzínu spadl za poslední týden o dalších 80 haléřů , nafta skoro o korunu, je nejlevnější od začátku války na Ukrajině. Taky řidiči v Královéhradeckém kraji ušetří na plné nádrži desítky, někdy i stovky korun.

Pumpaři po celé zemi tlačí ceny dolů.  V Královéhradeckém kraji se nejlevější benzín dostal na 35,90, nafta na 41 korun.  "V Hradci Králové se nejlevnější Natural 95 dá sehnat za 36,50, nafta bez desetníku za 41 korun," uvádí server mbenzin.cz.

Pohonné hmoty v Česku zlevňují zhruba od začátku července, s výjimkou konce prázdnin. I tak je ale benzin o zhruba 3,50 koruny dražší než před rokem. Za naftu platili motoristé koncem loňského září o 11 korun méně než v současnosti. Ceny by podle analytiků měly pokračovat v poklesu.

Ohodnoť článek

Foto Thinstock

Štítky Natural 95, nafta, Královéhradecký kraj, pumpaři, čerpací stanice, zlevnění, motorová nafta, benzín, ruská invaze na Ukrajinu, Česko, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I pumpaři v Královéhradeckém kraji stlačili ceny, nafta za týden spadla skoro o korunu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.