Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jízdenky na Ligu mistrů do Berlína hradecký klub vyprodal za několik hodin. Z Hradce pojede plný vlak

Mountfield HK vyráží 5. října na Ligu mistrů do Berlína. Z Hradce Králové vyjede speciální vlak o jedenácti vagonech. V něm pojedou hráči, vedení klubu, partneři a taky 420 fanoušků. Po lístcích se jen zaprášilo. Vyprodáno bylo v rámci hodin.

„Zájem o balíčky, které šly do prodeje v úterních 14:00, byl enormní, a tak je jasné, že směr hlavní město Německa vyrazí 11 plně naložených vagonů,“ uvedl na webu klubu marketinkový manažer Jan Vavřina.  

Klub fanouškům nabídl celkem šest vagonů a jídelní vůz. Do každého z nich se vejde přesně 70 cestujících. Zájemci měli na výběr ze dvou balíčků. Součástí obou byla zpáteční jízdenka speciálním vlakem. Rozdíl byl pouze ve vstupenkách na zápas. Jeden byl na stání, druhý na konkrétní místo.  

Fanoušci Mountfieldu pojedou s hráči na Ligu mistrů. Z Hradce Králové vyjede speciální vlak

Fanoušci hradeckého hokeje mají jedinečnou příležitost vyrazit s klubem na Ligu mistrů do Berlína. 5. října dopoledne vyjede z hlavního vlakového nádraží speciální vlak o 11 vagonech. V něm bude vedení klubu, partneři, hráči hradeckých lvů a...

Odjezd je v plánu 5. října v 10:00 z hradeckého vlakového nádraží. Do Berlína by měl speciál dorazit kolem 16:45. Samotné utkání startuje v 19:30. Návrat vlakem zpět do východních Čech je v plánu kolem 5:15.  

5. října, kdy se zápas v Berlíně uskuteční, budou mít týmy odehrané čtyři zápasy základní skupiny. A je tak dost možné, že právě souboje s Eisbären budou rozhodovat o postupu do další fáze soutěže. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield HK, vlak, Hradec Králové, jízdenky, vyprodáno, cesta, liga mistrů, Berlín, Německo, zájem, fanoušci, Liga mistrů UEFA, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jízdenky na Ligu mistrů do Berlína hradecký klub vyprodal za několik hodin. Z Hradce pojede plný vlak  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.