Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fanoušci Mountfieldu pojedou s hráči na Ligu mistrů. Z Hradce Králové vyjede speciální vlak

Fanoušci hradeckého hokeje mají jedinečnou příležitost vyrazit s klubem na Ligu mistrů do Berlína. 5. října dopoledne vyjede z hlavního vlakového nádraží speciální vlak o 11 vagonech. V něm bude vedení klubu, partneři, hráči hradeckých lvů a celkem 420 fanoušků. Jízdenky se začnou prodávat dnes ve 14:00. Předpokládá se, že budou rychle pryč.

„Když hrál naposledy Mountfield HK Champions Hockey League, byla z toho neskutečná jízda až do finále. Na této cestě vyrazil klub spolu se svými příznivci vlakem do Štýrského Hradce nebo letadlem do Stockholmu,“ vzpomíná na tři roky staré události marketingový manažer Jan Vavřina. Uvedl to na webu klubu.  

I proto se hokejový klub rozhodl, že podobný zážitek fanouškům zprostředkuje i letos. Pro fanoušky bude připraveno celkem šest vagonů. Do každého z nich se vejde rovných 70 cestujících. K dispozici budou mít i jídelní vůz. Vlaková souprava bude mít celkem 11 vagonů.  

Odjezd je v plánu 5. října v 10:00 z hradeckého vlakového nádraží. Do Berlína by měl speciál dorazit kolem 16:45. Samotné utkání startuje v 19:30. Návrat vlakem zpět do východních Čech je v plánu kolem 5:15.  

Jízdenky jdou do prodeje dnes ve 14:00 

Fanoušci si při nákupu budou vybírat ze dvou balíčků. Oba obsahují zpáteční jízdenku vlakem a vstupenku na utkání. Liší se pouze sektorem. Jeden je na stání, druhý na sezení.  

„Každý balíček je vázán na určitý vagon, v jehož rámci je volné sezení, k dispozici budou kupé po osmi místech. Vagon s číslem šest je primárně určen pro rodiny s dětmi, mohou ho však obsadit i ostatní fanoušci,“ uvádí na webu Vavřina.  

Balíčky se začnou prodávat dnes 2. srpna od 14:00 na webu klubu.  

5. října, kdy se zápas v Berlíně uskuteční, budou mít týmy odehrané čtyři zápasy základní skupiny. A je tak dost možné, že právě souboje s Eisbären budou rozhodovat o postupu do další fáze soutěže. 

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky liga, mistrů, Hradec Králové, hokej, Mountfield, vlak, Německo, zájezd, fanoušci, hráči, vstupenky, lístky, balíčky, sport, Liga mistrů UEFA, Berlín, Stockholm, Štýrský Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Mountfieldu pojedou s hráči na Ligu mistrů. Z Hradce Králové vyjede speciální vlak  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.