Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dálnici D11 ve směru na Prahu je po nehodě na 52. km opět plně průjezdná

, aktualizováno 5. května 2022, 10:23

Dálnice D11 byla dnes ráno ve směru z Hradce Králové na Prahu kvůli nehodě tří osobních aut na 52. kilometru v dopravním omezení zhruba hodinu neprůjezdná. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému (IZS). Kolem 8:00 byl úsek částečně zprůjezdněn, zhruba v 9:30 byl provoz obnoven v plném rozsahu. Podle informací mluvčí středočeské záchranné služby Moniky Novákové se zranili tři lidé.

"Podle prvotních informací zřejmě šlo o nedobrždění. Na místě byly provedeny orientační dechové zkoušky na alkohol, které měly negativní výsledek. Okolnosti nehody a přesnou příčinu nehody policie vyšetřuje," řekla mluvčí krajské policie v Hradci Králové Lucie Konečná.

Dálnice byla podle informací Národního dopravního informačního centra (NDIC) neprůjezdná mezi výjezdem 62 na Chlumec nad Cidlinou a výjezdem 50 na Dobšice.

Dva lidé záchranáři převezli s lehčími zraněními do kolínské nemocnice, jednoho člověka se středně těžkým zraněním do Vinohradské nemocnice, uvedla Nováková.

Nehoda se stala v místě, které se opravuje. Ve středu se tam srazila dvě nákladní auta, nikdo se nezranil, provoz stál zhruba dvě hodiny. Stavbaři od konce dubna opravují osmikilometrový úsek D11 mezi 44. a 52. kilometrem. Pracuje se v obou jízdních pásech za provozu, práce by měly trvat do konce května. Pro řidiče je nyní uzavřen opravovaný úsek levého pásu na Hradec Králové, jezdí se proto v opačném jízdním pásu ve směru na Prahu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky ČR, nehoda, zranění, D11, Královéhradecký, Středočeský, havárie, Dálnice D11, Praha, Hradec Králové, Lucie Konečná, Národní dopravní informační centrum, Policie České republiky, Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Chlumec nad Cidlinou, Dobšice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dálnici D11 ve směru na Prahu je po nehodě na 52. km opět plně průjezdná  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.