Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Partnerská hádka vyvrcholila pokusem o vraždu. Opilá žena vrazila partnerovi šroubovák do oka

Partnerská hádka v domácnosti na Náchodsku skončila pokusem o vraždu. Žena posilněná alkoholem po slovní a fyzické potyčce vzala na partnera šroubovák, který mu nejprve vrazila do oka a poté ho několikrát bodla do horní části těla. Muž útok přežil. Jeho partnerka teď čelí obvinění z pokusu o vraždu. Hrozí jí 18 let.

V jedné domácnosti na Náchodsku došlo koncem března ke slovní a fyzické potyčce mezi dvěma partnery. Muž měl své čtyřiadvacetileté přítelkyni vulgárně nadávat a několikrát ji udeřit. Partnerská hádka vygradovala poté, co po ní partner hodil šroubovák.

Žena měla vzít šroubovák do ruky a partnera jím udeřit do oblasti pravého oka, následně svůj útok neukončila, ale šestkrát jej měla ještě bodnout do horní poloviny těla,“ uvedla ve svém oficiálním prohlášení na webu policie tisková mluvčí Lucie Konečná.

Významnou roli při tomto brutálním útoku sehrál alkohol, žena byla totiž opilá. Muž po útoku kontaktoval Policii ČR a přivolaná Zdravotnická záchranná služba Královéhradeckého mu poskytla první pomoc a převezla ho do Oblastní nemocnice v Náchodě. Jen díky včasnému zásahu, šlo nakonec „pouze“ o pokus o vraždu.

I tak však ženě obviněné ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda ukončeného ve stádiu pokusu v případě prokázání viny hrozí až 18 let za mřížemi,“ dodala mluvčí.

V poslední době se nejedná o ojedinělý případ, kdy slovní konflikt vygradoval v boj o život, a to hlavně kvůli tomu, že aktéři byli pod vlivem alkoholu. V Hradci Králové před pár dny skončila taková hádka smrtí jednoho z cizinců.

Hádka dvou cizinců v Hradci Králové skončila vraždou. Svou roli sehrál i alkohol

Roztržka dvou podnapilých mužů skončila smrtí jednoho z nich. K incidentu došlo v neděli večer v Hradci Králové na Pražském Předměstí. Dva cizinci v bytě společně popíjeli, došlo k roztržce a následnému fyzickému útoku nožem, který jeden z mužů...

Ohodnoť článek

Štítky Královéhradecký kraj, Náchodsko, hádka, partneři, pokus, vražda, šroubovák, alkohol, kriminalistů, záchranka, nemocnice, pokus o vraždu, okres Náchod, Lucie Konečná, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Partnerská hádka vyvrcholila pokusem o vraždu. Opilá žena vrazila partnerovi šroubovák do oka  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.