Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Podvedený muž zaplatil za dovolenou na Maledivách 40 tisíc korun. Nikam ale neletěl

Dovolená v Jižní Asii se nekonala. Na policii v Trutnově se tento týden obrátil podvedený muž, který za zájezd na Maledivy zaplatil 40 tisíc korun. Nikam však neodletěl. Dovolenou měl vyhrát v kauci u nejmenované cestovní kanceláře.

„Z jeho výpovědi vyšlo najevo, že se v říjnu 2021 účastnil elektronické aukce na jedné sociální síti a přihazováním vyhrál zájezd s polopenzí na Maledivy za 40 tisíc korun,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová na webu policie. Do exotické destinace měl odletět na začátku dubna 2022, nikdo z cestovní kanceláře s ním však nekomunikuje.  

Podobných případů se po celé České republice objevilo více. Policie proto apeluje na veřejnost, aby zájezdy nakupovali pouze u ověřených cestovních kanceláří a agentur.  

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, krimi, podvod, on-line, dovolené, peníze, vyšetřování, Královéhradecký, kraj, Trutnov, Maledivy, cestovní kancelář, zájezd, Jižní Asie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvedený muž zaplatil za dovolenou na Maledivách 40 tisíc korun. Nikam ale neletěl  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.