Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dvojice nabízela sex, ukradla jablka a v kapse chtěla propašovat brusný kotouč. To vše v jeden den

Hradečtí městští strážníci řešili třikrát během jediného dne dvojici potížistů, kteří se dopustili hned několika deliktů. Lidem v obchodním centru nabízeli sexuální služby, pak kradli v parfumerii a následně v hobby marketu. Muž a žena patří mezi hradecké problémové bezdomovce, takže pro strážníky nebyli neznámou.

V sobotu vyjížděla hlídka hradecké městské policie hned třikrát kvůli stejné dvojici výtržníků. V prvním případě polici přivolala ostraha obchodního domu s tím, že se jim po prodejně pohybují muž a žena, kteří zákazníkům nabízejí sexuální služby.

Strážníci na místě zjistili, že se jedná o známé firmy pohybující se ve společnosti hradeckých bezdomovců. Poučili je o nevhodnosti chování a vykázali z místa,“ uvedla Simona Pacltová z oddělení prevence hradecké městské policie.

O čtyři hodiny později už byla dvojice v obchodním domě zpátky a opakoval se stejný scénář. Kromě nevhodných návrhů pár navíc ukradl parfém a dvě jablka. Vzhledem k tomu, že první varování strážníci řešili domluvou a kýžený efekt se nedostavil, tak se jejich protiprávním jednáním bude zabývat správní orgán města.

Ani tím ale náročná směna policistů neskončila. Do třetice se muž se ženou pokusili o krádež v hobby marketu. Do kapes se snažili nastrkat brusný kotouč, rukavice, zahradní nůžky a zapalovač.

Ani zde povedená dvojice neunikla pozornosti ostrahy, která kontaktovala městskou policii. V tomto případě jim strážníci na místě uložili pokutu ve výši deset tisíc korun,“ dodala Pacltová.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Královéhradecký kraj, Hradec Králové, městská policie, žena, muž, dvojice, bezdomovci, sex, krádež, hobby market, pokuta, správní řízení, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice nabízela sex, ukradla jablka a v kapse chtěla propašovat brusný kotouč. To vše v jeden den  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.