Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

Na Rychnovsku dnes zemřel řidič osobního auta. Narazil autem do stromu

Při dopravní nehodě na Rychnovsku dnes dopoledne zemřel řidič osobního auta. Vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu, informovala na webu policie. Nehoda se stala na silnici druhé třídy 319 mezi Rychnovem nad Kněžnou a Javornicí. Na místě zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému (IZS).

"Řidič osobního vozidla Peugeot 307 zatím z nezjištěných příčin při vyjíždění z mírně levotočivé zatáčky vyjel vpravo mimo komunikaci a narazil vozidlem do stromu. Muž svým zraněním podlehl," uvedla policejní mluvčí Lucie Konečná. Policie bližší okolnosti a příčinu tragické nehody vyšetřuje.

Jde o čtvrtou oběť dopravních nehod v Královéhradeckém kraji v letošním roce. Na silnici mezi Rychnovem a Javornicí se stala tragická nehoda také v úterý 1. března, kdy podle policie pětatřicetiletý řidič dodávky srazil osmatřicetiletého chodce, který na místě zemřel. Řidič měl pozitivní test na drogy, alkohol nepil.

Loni počet mrtvých při dopravních nehodách v Královéhradeckém kraji vzrostl o 52 procent na 38 z předloňských 25.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Rychnovsko, okres Rychnov nad Kněžnou, silnice, strom, policie, Rychnov nad Kněžnou, Javornice, Lucie Konečná, Královéhradecký kraj, Peugeot 307

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Rychnovsku dnes zemřel řidič osobního auta. Narazil autem do stromu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.