Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Převlečený za záchranáře kradl v obchodě peněženky, alkohol i elektroniku

Jízdní kola, peněženky, finanční hotovost, elektroniku, sportovní vybavení, jídlo i alkohol kradl v obchodech na Náchodsku šestatřicetiletý muž. Tímto způsobem si obstarával peníze několik měsíců. V jednom případě dokonce použil kostým záchranáře. V současné době je ve vazební věznici.

„Policisté za pomoci operativně pátracích prostředků shromažďovali informace a po jejich průběžném vyhodnocování se rozhodli několikanásobného recidivistu zadržet,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná. Z cely předběžného zadržení putoval rovnou do vazební věznice. Tam nyní čeká na rozsudek soudu.  

Zloděj svým chováním způsobil škodu přesahující 160 tisíc korun. V současné době je obviněn z porušování domovní svobody, krádeže, poškození cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí. Za to může skončit až na pět let ve vězení. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, Náchodsko, převlek, zloděj, krádež, záchranář, obvinění, vazba, vězení, alkohol, jídlo, peněženka, hotovost, okres Náchod, Lucie Konečná, elektronika, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Převlečený za záchranáře kradl v obchodě peněženky, alkohol i elektroniku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.