Počasí dnes13 °C, zítra15 °C
Pondělí 30. září 2024  |  Svátek má Jeroným
Bez reklam

O víkendu si užijeme slunce i příjemných teplot. Přeháňky se objeví jen dnes a zítra ráno

O víkendu se dočkáme lepšího počasí. Ještě dnes a během první poloviny soboty se dočkáme přeháněk. Pak nás v Královéhradeckém kraji bude čekat převážně jasná nebo polojasná obloha s teplotami kolem pěti stupňů Celsia.

Ještě dnes dopoledne by mělo být v Královéhradeckém kraji převážně polojasno nebo oblačno. Odpoledne už bude oblačnosti více a přidají se přeháňky. V polohách nad 400 metrů srážky smíšené. „Nejvyšší denní teploty se dnes budou pohybovat mezi pěti až osmi stupni,“ řekl hradecký meteorolog Imrich Drapák. V Krkonoších klesnou nejnižší teploty na mínus tři stupně Celsia. 

Výrazné zlepšení přijde v první polovině víkendu. Po ránu bude ještě oblačno a přeháňky. Odpoledne už předpověď slibuje protrhání oblačnosti a ustávání srážek. Nejvyšší denní teploty přes den se dostanou mezi tři až sedm stupňů Celsia.    

V neděli pak bude jasno nebo polojasno. Po ránu mrznoucí mlhy. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi dva až šest stupňů Celsia,“ dodal Drapák.  

V následujícím týdnu se budou průměrné denní teploty držet kolem pěti stupňů Celsia. Klesat budou ty noční. V polovině týdne až na mínus šest stupňů Celsia. Jasná obloha vydrží do středy.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Aleksey Kutsar | Pixabay | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, předpověď, Královéhradecký, kraj, ČR, ČHMU, víkend, únor, meteorolog, výhled, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu si užijeme slunce i příjemných teplot. Přeháňky se objeví jen dnes a zítra ráno  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.