Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

V Jaroměři vznikne nová okružní křižovatka. Během stavby se bude jezdit jen kyvadlově

Na výjezdu z Jaroměře směrem na Trutnov čeká na řidiče omezení. V dubnu zde začne stavba nové okružní křižovatky, která nahradí křížení ulic směrem do Velichovek a vlakové zastávce. Hotovo má být do října. Do té doby budou řidiči jezdit kyvadlově.

„Zhotovitelem stavby v hodnotě 15,98 milionu korun bez DPH bude společnost Eurovia,“ říká za ŘSD Petra Drkulová. Nová okružní křižovatka u nemocnice bude mít v průměru 31 metrů a pojme všechny čtyři směry. Pro řidiče jedoucí po hlavní silnici I/37 zůstanou vedle nového kruhového objezdu i bypassy pro přímé odbočení vpravo.  

Během výstavby, která potrvá od dubna do října letošního roku, půjde místem projet pouze kyvadlově. Zavřená však bude silnice II/285, která vyvádí dopravu na Velichovky. Úsek se bude objíždět po silnici III/28510 přes Semonice a Rožnov.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Roberto Ramon Diaz Blanco | Pixabay

Štítky ŘSD, Jaroměř, Trutnov, Velichovky, kruhový, objezd, rekonstrukce, uzavírka, omezení, doprava, kruhový objezd, Ředitelství silnic a dálnic, Eurovia CS, Rožnov, Semonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léňa Vítová

Nyní, když je otevřena dálnice a tato křižovatka už není vytížená tak, jako v minulosti, nebylo by lepší investovat peníze na jiná místa? Důležité opravy silnic 3. tříd se ruší, protože nejsou finance a bude se předělávat křižovatka, která to NYNÍ už tolik, dle mého názoru, nepotřebuje?

Čtvrtek, 24. února 2022, 08:25Odpovědět

V Jaroměři vznikne nová okružní křižovatka. Během stavby se bude jezdit jen kyvadlově  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.