Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Devatenáctiletý mladík popil a sedl za volant. V zatáčce narazil do stromu a zranil spolujezdce

Víkend v Královéhradeckém kraji se opět nesl ve znamení alkoholu za volantem. Záchranka a policie musela v sobotu večer na jednu ze silnic III. třídy u Rychnova nad Kněžnou. Devatenáctiletý mladík nezvládl řízení a se svým vozem Seat narazil do stromu vedle silnice. Nakonec se ukázalo, že před jízdou pil.

„Zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy a při průjezdu levotočivou zatáčkou dostal smyk. Následně vyjel mimo silnici a narazil do stromu,“ řekla mluvčí policie Eliška Majerová. Na sedačce spolujezdce seděl o rok starší spolujezdec. Toho záchranáři převezli do nemocnice.  

Řidič vozu zůstal na místě a podrobil se dechové zkoušce. Ta potvrdila, že pil. Mladík nadýchal 1,43 promile. Na výzvu policistů se také podrobil lékařskému vyšetření s odběrem krve. Přesnou příčinu dopravní nehody a její okolnosti vyšetřují policisté dopravního oddělení v Rychnově nad Kněžnou. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky řidič, alkohol, mladík, nehoda, strom, policie, Rychnov nad Kněžnou, zranění, vyšetřování, spolujezdec, silnice, SEAT, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctiletý mladík popil a sedl za volant. V zatáčce narazil do stromu a zranil spolujezdce  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.