Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ve vzteku ukopl zrcátko policejního vozu. K zemi ho složil člen ochranky areálu

V těchto dnech policie obvinila třiadvacetiletého muže z Jičínska. Ten se v srpnu letošního roku rozhodl, že z policejního auta na Letním parketu Prasek utrhne zrcátko. Vyšetřováním policie zjistila, že už má několik záznamů. V případě prokázání viny mu za jeho chování hrozí tři roky vězení.

Podle policie měl muž vstoupit do cesty policejnímu vozu na cestě do areálu letního parketu. „Po krátké komunikaci s policisty, při které jim začal vytýkat jejich zachování při přírodní katastrofě na Moravě, z ničeho nic chytil levé zpětné zrcátko. To nejdříve ohnul a následně do něj kopl,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.  

V tu chvíli už zasáhl jeden z členů ochranky areálu, který muže svalil na zem a zpacifikoval. Dechová zkouška u agresora potvrdila 1,7 promile alkoholu. 

Z evidence policisté zjistili, že byl v minulosti třikrát podmíněně odsouzen za podobné chování. Pokud ho soudce uzná vinným, může dostat až tři roky vězení. „Na zrcátku, které zůstalo viset jen na elektrických vodičích, byla způsobena škoda za téměř 4,5 tisíce korun,“ dodala mluvčí.  

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, letní, parket, Prase, zrcátko, policejní, vůz, video, ochranka, agresor, poškození, trest, obvinění, diskotéka, okres Jičín, Morava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vzteku ukopl zrcátko policejního vozu. K zemi ho složil člen ochranky areálu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.