Počasí dnes9 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

MMA bojovník Dvořák z Hradce Králové podepsal novou smlouvu s organizací UFC

Český MMA zápasník David Dvořák podepsal novou smlouvu s elitní světovou organizací UFC, ve které si již připsal tři výhry. Devětadvacetiletý bojovník v muší váhové kategorii do 56,7 kilogramu to oznámil bez dalších konkrétnějších údajů v tiskové zprávě.

David Dvořák (* 5. června 1992 Hořice) je český profesionální bojovník ve smíšených bojových uměních (MMA). V březnu 2020 vstoupil do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship, kde jako první Čech vyhrál debutový zápas.

"Od UFC jsme chtěli novou smlouvu a podařilo se nám ji získat. Je skvělé, že mám na další roky dopředu jistou budoucnost,“ uvedl Dvořák s tím, že mu organizace vyšla vstříc a splnila jeho podmínky.

"Vyjednávání s organizací bylo úplně v pohodě. Je vidět, že když člověk podává dobré výkony, tak s ním do budoucna počítají, mají s ním své plány, a proto jim vůbec nedělalo problém nám vyjít v některých věcech vstříc,“ řekl Dvořák.

Pod hlavičkou UFC se představil letos v květnu, kdy v Las Vegas za dvě minuty a osmnáct sekund porazil Juancamila Ronderose z Kolumbie. Loni v září porazil Američana Jordana Espinosu a v premiéře na body porazil Bruna Silvu z Brazílie.

Dvořák má na kontě aktuálně sérii šestnácti výher, naposledy prohrál v květnu 2012, v žebříčku váhové kategorie UFC mu patří jedenácté místo. "Máme novou smlouvu, teď si dáme pár dalších zápasů a jdeme pro titul,“ vyhlásil Dvořák, jenž by chtěl další zápas v organizaci absolvovat v prosinci.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto archiv Davida Dvořáka

Štítky sport, sporty, bojové, UFC, Dvořák, Hradec Králové, Hořice, David Dvořák, MMA, Ultimate Fighting Championship, Bruna Honório da Silva, Brazílie, Kolumbie, Las Vegas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

MMA bojovník Dvořák z Hradce Králové podepsal novou smlouvu s organizací UFC  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.