Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vyhrožoval hostům v restauraci, nakonec skončil na záchytce

Silně opilý osmatřicetiletý muž obtěžoval hosty v restauraci ve Vrchlabí. Přítomným nadával a vyhrožoval. Přivolaní policisté muži naměřili téměř tři promile alkoholu v dechu. Muž následně strávil noc na protialkoholní záchytné stanici.

Policisté na Trutnovsku v pondělí vyráželi k muži, který obtěžoval hosty v jedné vrchlabské restauraci. „Obtěžoval hosty verbálně a vyhrožoval jim újmou na zdraví. Přivolaní policisté provedli dechovou zkoušku na alkohol s pozitivním výsledkem 2,92 promile alkoholu v dechu,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Jelikož byl muž agresivní i nadále, po příjezdu policistů, ti ho zajistili a po vyšetření u lékaře ho převezli na protialkoholní záchytnou stanici, kde strávil noc.

Ten samý večer policisté na Trutnovsku řešili ještě další případ spojený s alkoholem. V Úpici si totiž místní hlídka všimla podezřele kličkujícího auta na silnici. Jeho řidič nadýchal 2,05 promile alkoholu. Také vyšlo najevo, že dotyčný nemá platný řidičský průkaz. Za ohrožení pod vlivem návykové látky muži hrozí až rok vězení.

Ohodnoť článek

Foto Nemocnice Jihlava

Štítky policie, alkohol, auto, restaurace, Vrchlabí, Úpice, záchytka, okres Trutnov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyhrožoval hostům v restauraci, nakonec skončil na záchytce  |  Trutnovsko  |  Z kraje  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.